Bio/Presskit - Mauricio La Bass

Title
Ga naar de inhoud
Mauricio la Bass werd geboren in Columbia en groeide op in Nederland. Vanaf jonge leeftijd had hij een grote passie voor dancemuziek. Eind jaren 90 begon hij zelf evenementen en festivals te organiseren, met groot succes. Hij vond zijn weg in de scene, wat resulteerde, dat hij party-organisator/productieleider en clubeigenaar was.

 
In zijn productie jaren heeft hij vele grote party's op zijn naam gezet, waar vele mensen een top feest hebben beleefd. Toen bleek al dat hij de feeling had om het grote publiek te bereiken. Die jaren had hij veel succes en van de tegenslagen die ook voor kwamen heeft hij veel geleerd. In deze tijd heeft hij veel mensen leren kennen, waardoor hij nu een breed netwerk heeft opgebouwd in de scene. Vele Dj’s hebben met hem samengewerkt, waarvan er verschillende nog steeds werkzaam zijn in de scene en waar hij nog steeds contact mee heeft.

 
Na vele jaren op de achtergrond gestaan te hebben, kwam steeds meer de interesse om zelf achter de draaitafels te staan en zo de mensen zelf te vermaken met zijn eigen style van house, Tech house en techno. Met veel hulp van bevriende Dj’s heeft hij zich de skills aangeleerd om een goede performance te geven. Met zijn style bereikt hij steeds meer mensen zowel nationaal als internationaal.

 
In 2016 dook hij de studio in om zijn eigen sound te creëren en bracht al snel zijn eerste release “Midnight Strangler” uit op Zulu Records. Een jaar later bracht hij op het label Vamos Music zijn tweede release uit "Nirubu". Mauricio La Bass heeft in de jaren een professioneel team om zich heen opgebouwd waarmee hij met een positieve vibe de toekomst tegemoetziet.


Terug naar de inhoud